Breakthrough Music & ART

Breakthrough Music & ART

Op 6 februari 2021 vermeldt de kop van een online artikel in het AD: “Tachtig procent van jongeren zit door corona tegen burn-out aan”

Noanna, een enthousiast popartiest, weet uit eigen ervaring goed wat de gevolgen zijn van zowel een burn-out als van de coronacrisis. Toch wil zij niet bij de pakken neerzitten maar door middel van creatieve online shows gecombineerd met een online platform met name jonge vrouwen inspireren en hun veerkracht bevorderen. Tijdens deze online shows wil zij haar eigen verhalende popliedjes combineren met art-presentaties van jonge meiden, gastoptredens en interviews van andere artiesten, life coaching en empowerment. Inhoudelijk wil ze de verhalen van andere jonge vrouwen in de leeftijd van 15-25 jaar naar voren halen.
 

Vanuit Stichting De Talentstrateeg helpen wij graag mee aan dit initiatief omdat het niet alleen talent bevordert en inspirerend is maar ook omdat in elke show zowel concrete tips gegeven gaan worden over hoe je je leven weer op de rails krijgt en opnieuw aan de slag kunt gaan met je eigen droom. Juist nu een hele generatie depressief lijkt te worden omdat zij te weinig levensperspectief zien, is dit uitermate belangrijk. We zien in Noanna niet alleen een talentvolle popartiest maar ook een voorbeeld en een goede jongerencoach. Deze combinatie werkt voor ons inspirerend. Met dit project beogen we jongeren te inspireren met muziek en kunst en hen en te stimuleren om voorbij schijnbare onmogelijkheden te kijken en daarmee de veerkracht van met name vrouwen in de leeftijd van 15-25 jaar te bevorderen.